Bordsspel

Det finns många olika typer av bordsspel. Bordsspel är alltså inte samma sak som brädspel som är en annan form av roliga spel.

Ett bordsspel är t.ex. pingis eller bordtennis som många också kallar sporten eller spelet. Pingis spelas på ett bord och man har racketar för att slå bollen över nätet och på olika sätt vinna poäng, set och match. Pingis är en fantastisk sport och passar folk i alla åldrar och man kan lira pingis även på amatörnivå. Om du inte har stor plats hemma så är ett mini pingis bord den perfekta lösningen för dig, tycker du det är roligt så kan det vara läge att söka dig till en klubb där du kan spela pingis på riktigt i framtiden.

Minipingis

De flesta riktigt stora pingisstjärnor som Jan-Ove Waldner, Jörgen Persson och Pär Gerell har nog alla spelat ett bra antal timmar minipingis i sina liv och tränat ännu mer på den fantastiska bollkänsla de alla tre besitter.

pingis-mini

Minibiljard

Biljard är också ett riktigt roligt bordsspel. Biljardbord är också svåra att få plats med på ett bra ställe i hemmet, men om du verkligen gillar biljard skall du självklart ha ett biljardbord i ditt vardagsrum. Minibiljardbord är annars en bra lösning om du vill ha ett biljardbord som tar lite mindre plats men som du kan ha mycket kul med!

mini-biljard

 

Du kan köpa minibiljardbord och minipingisbord på internet och när du får hem dem kommer du att ha mycket roligt med dina nya bordsspel. Om du gillar sporter med bollar så är dessa två spel absolut ett måste för dig!

När du spelar minipingis kommer du att ha riktigt roligt och du kommer även att öva upp din bollkänsla, vilket du också kommer att göra när du spelar minibiljard.

Oavsett om du spela ett bordsspel eller ett sällskapsspel så är det viktigt att du läser på och kan reglerna innan du börjar spelar spelet och de flesta sällskapsspels regler kan du hitta här.  Om du kan reglerna till spelet du skall spela så blir det mycket roligare att spela spelet om du spelar med de rätta reglerna. Glöm inte, regler är till för att följas!