Biljard

Ett av de allra största bordsspelen i världen är biljard. Biljard är ett ganska stort bord och kanske för stort för de flesta hem i Sverige, men det finns även minibiljard för den som inte har plats till ett riktigt biljardbord i sitt hem. Ett minibiljardbord är en perfekt julklapp till dina barn!

Biljard
Biljard

Vill du lära dig att spela biljard?

Om du vill lära dig att spela biljard på riktigt så finns det klubbar i de flesta lite större städer i Sverige där du kan gå och anmäla dig på en biljardkurs eller träffa folk som är duktiga på biljard och då kan du lära dig massor om spelet ganska snabbt om du pratar med någon som har god biljardkunskap. Det handlar mycket om fysik och olika riktningar när du siktar och spelar biljard. Vill du bara spela biljard på amatörnivå så räcket det med att du lär dig reglerna i biljard för att enkelt spela med dina vänner och bekanta. Glöm inte att ha roligt när du spelar biljard!

Minibiljard

En perfekt present eller julklapp till dina barn är ett minibiljardbord, som barnen kommer att ha riktigt roligt och lära sig mycket när de spelar. Tveka inte, köp ditt minibiljard redan idag. Det finns massor av bra biljardbord du kan hitta för rimliga priser!

Gillar du att spela biljard så är det ett måste att ha en biljardbord hemma, får du inte plats med ett riktigt så finns det massor av bra mindre biljardbord på marknaden!

Biljard är roligt!
Biljard är roligt!