Ishockeyspel

Har du någon gång spelat bordsishockey? Då kan du säkert minnas hur roligt det är att utmana en vän i ishockeyspelet! På bilden nedan ser ni ett stiga ishockeyspel, och det är nog det spelat som du har testar när du var lite yngre, men det är svårt att få nog av spelande av detta bordsspel som är en succé över hela världen! Stiga är den största producenten av ishockeyspel och det finns nästan ett i de allra flesta hem i Sverige och var en succé redan när spelet kom ut på marknaden. Om du inte har ett ishockeyspel så är det en perfekt julklapp till dina barn som dom kommer att ha mycket roligt med när de vill spela med sina kompisar eller med syskonen!

Stiga Ishockeyspel
Stiga Ishockeyspel

Gamla ishockeyspel

Gamla ishockeyspel är populära av samlarna och har du ett gammalt ishockeyspel i bra skick kan det vara värt en hel del pengar om det är i gott skick. När du spelar bordshockey som många kallar det kommer du att ha riktigt roligt och det kan vara en riktigt rolig utmaning att tävla mot en vän i bordshockey.

Bordshockey

Bordshockey handlar om att göra mål, som i vanlig ishockey. Du kan styra din målvakt, dina backar och anfallare när du spelar bordshockey med en stång som du drar i för att styra din ishockeyspelare för att göra mål. Pucken skall in i mål för att du skall vinna mot din motståndare!

Ett vackert gammalt ishockeyspel
Ett vackert gammalt ishockeyspel