Posted on

Geni

Frågespelet Geni är ett riktigt roligt och givande spel. Perfekt för en spelkväll när du vill testa dina och dina vänners kunskaper för att se vem som är mest Geni. 

Spelet Geni har funnits i många år och kan spelas av de flesta människor. Alla är dock inte genier. Du kommer att lära dig massor i det roliga frågesportspelet Geni och du kommer att utvecklas och lära dig massor när du spelar Geni.

Det finns en rad olika typer av Geni-spel:

Det Geni Spel som spelas mest nu är Geni 25 år. Spelet heter Geni 25 år för att Geni har funnits i Sverige i ungefär 25 år och därför har man gjort en jubileumsutgåva av det fantastiskt roliga sällskapspelet.

Frågorna i Geni

Det finns massor frågor i leken du får till ditt geni-spel. Frågorna i Geni kan handla om lite vad som helst och du kommer garanterat inte att kunna alla frågor från början. Tränar du och spelar mycket kommer du att kunna lära dig många av frågorna på sikt. I Geni 25 år är frågorna uppdelade i fem kategorier och du slår med en tärning för att veta vilken kategorifråga du skall svara på. Till just Geni 25 år får du ungefär 2000 frågor i leken och en vacker låda där du kan ha ditt geni spel i.

Geni 25 år
Geni 25 år

Olika typer av Geni-spel

Det finns olika typer av sällskapsspelet Geni och det ena är Geni 25 år. Men det finns även Geni-Familj, Geni Pocket för barn, Geni pocket original. Alla Geni spelen är riktigt roliga och du kommer inte ångra ditt köp när du väl köpt ett geni-spel.

 

Geni för barn
Geni för barn
Geni för familjen
Geni för familjen
Originalet av geni
Originalet av geni

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *